Joulu, tuo lihansyöjien herkkujuhla, lähestyy vääjäämättä. Vaikka kitkutamme vielä syyskuun puolella, olemme Roihuvuoressa jo laittaneet kinkun uuniin.
Paistovinkkejä: Lisää liemi 9 kuukautta ennen tarjoilua. Kypsytä tasaisella, miedolla lämmöllä niin, että se turpoaa. Älä käytä paljoa suolaa. Kinkku on kypsä, kun se ei enää mahdu uuniin. Puserra kinkku väkivalloin ulos uunista. Lepää hetki ennen tarjoilua.
Lokakuussa toivottavasti saamme jo ihailla kypsää kolmekiloista potkaa. Tai jos ei, niin viimeistään marraskuussa ylikypsää nelikiloista. Odotamme jo vesi kielellä!
torstai 23. syyskuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Huh huh! Ihan vesi herahtaa kielelle karvaiselle!
Lähetä kommentti